vasárnap, április 14, 2024
KezdőlapEgyéb kategóriaAz ujvallalkozas.hu oldalról

Az ujvallalkozas.hu oldalról

A célunk, hogy az újdonsült vállalkozóknak segítsünk kb. a vállalkozás megalapítását megelőző és követő 1 évben felmerülő kérdésekben, témákban. Rutinosabb vállalkozók is találhatnak számukra hasznos tartalmat, hiszen a biztos alapok rendkívül fontosak, azonban leginkább az indulás előtt/közben lévőkre gondolunk, amikor megírjuk a bejegyzéseket.

Az oldalt leginkább blognak szánjuk, mely minden esetben saját véleményt, a szerzők véleményét tükrözi: nem kívánunk távolról üzleti tanácsadást végezni, illetve aktuális, friss gazdasági hírek szolgáltatása sem célunk.

Az írások 4 kategóriába vannak sorolva:
– Marketing: a marketinggel, értékesítéssel kapcsolatos tippek, ötletek, információk. Lesznek egész konkrét gyakorlati tanácsok, illetve általánosabb, elgondolkodtató írások is.
– Jog: vállalkozóként lehetetlen elkerülni a jogi kérdéseket, holott a legtöbb vállalkozónak egyáltalán nem ez a szakterülete. Ezért profi jogászok közreműködésével fogunk közzétenni bejegyzéseket, hogy segítsünk ezen a területen is felkészülni.
– Adózás, könyvelés: ismét egy olyan téma, amivel rengeteget kell foglalkoznod vállalkozóként, azonban ritka, hogy (főleg az elején) egy vállalkozó értsen is hozzá. Tippek, tévhitek, ötletek, melyeket a könyvelőd nem biztos, hogy megoszt Veled.
– A Vállalkozó. Na igen, Te. A vállalkozásod legfontosabb eleme Te magad vagy, minden más Tőled indul. Szeretnénk segíteni ezen a területen is: célkitűzéssel, motivációval, hatékonysággal kapcsolatos írásokkal, illetve sokat fogjuk boncolgatni a különböző gondolkodásmódokat, melyek segítik vagy éppen hátráltatják egy vállalkozó, vállalkozás fejlődését. Sőt, itt még könyvajánlók is előfordulhatnak.

Gratulálunk, hogy úgy döntöttél, belevágsz, de előre jelezzük: vállalkozni nem lesz könnyű! 😉

RELATED ARTICLES

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Most Popular

Recent Comments